Massagetherapie Roozendaalmassage
          effectief en resultaat gerichte massage

 

Melissa Roozendaal 

In 2019 ben ik mijn praktijk voor massagetherapie begonnen. Van masseren wordt mijn lichaam rustig en energiek. Masseren is win-win. Mijn cliënten knappen ervan op en ik word er blij van! Ik ben ervan overtuigd dat veel ziektes en ongemakken voorkomen kunnen worden door effectieve, gerichte massage. Ik vind het mooi om bij te kunnen dragen aan een gezondere maatschappij. 

Voordat ik aan de vakopleiding massage en beweegtherapie begon, werkte ik sinds 1999  als leerkracht in het basisonderwijs. Ik heb van dichtbij meegemaakt hoe de druk in het onderwijs per jaar toenam. Niet alleen mijn baan werd drukker, ook in privé-sfeer waren er ontwikkelingen, Alle hectiek en de manier waarop ik daarmee omging, zorgde ervoor dat ik geen plezier meer ervoer in o.a. mijn werk. Ik kwam, net als veel andere collega's, in een burn-out situatie terecht.

Om mezelf te professionaliseren kies ik cursussen uit die mij interesseren en die een aanvulling kunnen zijn op behandelingen die ik geef.

Opleiding:
Vakopleiding tot massagetherapeut aan de academie voor massage en beweging, Amsterdam. Diploma gehaald in mei 2019

Door VBAG geaccrediteerde certificaten:
December 2019: Hoofdpijnmassage, KIOM Massage-Opleidings-Instituut, Eindhoven
Juni 2020: Fasciastretching voor het bovenlichaam,  Akademie voor massage en beweging, Amsterdam.
(fst op het onderlichaam was onderdeel van de vakopleiding)
2021: Het effect van chronische stress op je. lijf, Total health, Breda
Mei 2022: fibromyalgie en CVS, Total health, Breda
2022: Tenen lezen, praktijk De Vlindertuin, Schipluiden
September 2022: EHBO voor. volwassenen en sport EHBO
Oktober 2022: Triggerpointtherapie basis, total health, Utrecht

Certificaten:
2011, Hotstonemassage, Massage en beweging, Alphen a/d Rijn (BATC geaccrediteerd) 
2016, cuppings, Akademie voor massage en beweging, Amsterdam
2017, jaartraining Chakramassage, Lichtfontein Opleidingen, Appelscha/ Akademie voor massage en beweging, Amsterdam
2018, Lage rugpijnmassage, KIOM-Massage-Opleidings-Instituut, Eindhoven (erkend door NGS,BATC en NVST, SBU)
2020, Reiki II, Usui system of natural healing, Alkmaar


In 2022 ga ik o.a. de volgende cursussen doen:
Voetreflex+ ADHD/Dyslexie


Krantenartikel uit de reklamix, 23 oktober 2019: 


E-mailen
Bellen